NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

01|05 -30|09|21 Åben have

2019FoodForestPath

Den 'glemte' have omkring Bækbølling Gamle Mejeri er også åben dette år.

Det fine vejr sidst i marts fik os i gang igen. Der blev ryddet en ny sti i den sydlige haven. Bland de bøgetræer i læhækken var nogle hasselnødder, som blev beskåred hård, og næsten alt anden træ og busk er ryddet. Nu er der plads til at lave en madskovsti: en lille madskov med mange spiselige ting. Udover at vi håber at nødderne kommer tilbage har vi plantet nogle æbletræer og forskellige bærbuske til at begynde med.


Vista blives udvidet dette år og der skal opstå en farverig have omkring havehuset. Vi håber også at vi nå at renovere haverhuset i år.

2019GardenHouse

2019ColourfulGarden

Mellem Vista og den farverige have begynder vi at flytte bærbuske og andre planter så der bliver plads til en have med noget vild men anderledes...

Og for dem der ikke vidste dette: hele haven er giftfri. Alle ukrudt fjernes med hånden og nye planter i haven dyrkes af os fra økologiske frø eller fra økologiske planteskoler.

 

Kom og nyd en tur til Bækbølling
Alle dele af haven er tilganglig i løbet af Haveweekenden. På gårdspladsen findes en terrasse, hvor du kan købe drikkevarer og hjemmelavede lækkerier. Bænke er spredt over resten af haven.

Se infosiden for åbningsdata, adgangspris o.s.v.


Sign Color Warning OBS: Haven er mindre egnet til handicappede p.g.a. sin vilde natur

 

Giftfrihave logo